Enjoy met de Beach Boys

Vrouwenkoor Enjoy o.l.v. Peter Dingemanse geeft op zondag 25 maart vanaf 19.30 uur een optreden in de Patio aan de Gaardedreef 189, als afsluiting van de zangworkshop Beach Boys.

Vanaf januari is Enjoy bezig geweest met de zangworkshop Beach Boys. Samen met de deelnemers aan de workshop zijn er een aantal nieuwe songs ingestudeerd. Nummers die bij velen in het geheugen zijn blijven hangen. Voor de pauze zingt Enjoy met de vaste koorleden een aantal nummers uit het gewone repertoire; pop- en musicalnummers. Vervolgens is er een gastoptreden van het zangduo “Wij van Fleur” met o.a. een nummer van Frans Halsema en van Jacques Brel. Na de pauze sluiten de deelnemers van de workshop zich aan bij Enjoy en worden er een aantal songs van de Beach Boys gezongen zoals Barbara Ann, I get around en God only knows.
Toegangskaartjes à 6 euro (incl. 1 consumptie) zijn te bestellen bij: Lenie Marienus: tel.:06-40470439 of via koorenjoyzoetermeer@gmail.com Vanaf 19.15 uur ook te koop aan de zaal, indien nog voorradig.