Seghwaert maakt Vaart met energiebesparing

Dinsdag 20 februari van 19.00 – 21.30 uur zijn leden van S.O.D. en genodigden welkom om te horen hoe Seghwaert Op Dreef en energiecoöperatie DEZo inwoners van Seghwaert gaan helpen om energie in de eigen woning te besparen. Maar ook om de woning comfortabeler, gezonder en waardevast voor de toekomst te maken. En natuurlijk om klimaatverandering tegen te gaan.

Daarvoor hebben DEZo, de gemeente en de stichting Piëzo het project Seghwaart maakt Vaart opgezet. S.O.D. biedt onderdak aan het project om met op te richten buurtteams te vergaderen, om energieambassadeurs op te leiden, om een spreekuur over energiebesparing te houden en om informatiebijeenkomsten te houden voor de inwoners van Seghwaert.

Tijdens de inloopavond op dinsdag 20 februari hoort u hoe ‘Seghwaert maakt Vaart’ u als inwoner van Seghwaert kan ondersteunen om uw woning energiezuinig te maken. Om 19.30 uur opent wethouder Paalvast de avond met een toespraak, een kop koffie of thee en een stuk taart. Als u komt, stuur dan bij voorkeur een mailtje naar
peter.van.oppen@dezo.eu