SEGHWEART OP DREEF IS ER VOOR IEDEREEN

De buurtvereniging Seghwaert op Dreef organiseert voor de buurtbewoners tal van activiteiten en cursussen. Deze vinden plaats in de buurtruimte De Patio aan de Gaardedreef 189.

Maar nog niet iedereen heeft de weg naar De Patio gevonden. Met name ouderen en eenzame mensen.

Dat willen we gaan veranderen: in samenwerking met De Volharding Zoetermeer gaan we een inloopmiddag organiserenop 26 september van 11.00 tot 14.00. U krijgt dan ook een lunch aangeboden, mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Seghwaert, mits u zich van tevoren even aanmeldt! Mocht u slecht ter been zijn, dan komt De Volharding u van huis ophalen en ook weer thuisbrengen.

We willen er een heel gezellige middag van maken.

Doel is om u te laten zien dat er in de wijk, met name op de zondag, ook mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten en leuke dingen te doen.

Vanaf medio oktober, gaan we starten met een inloop op de zondagmiddag van 13.00 – 16.30 uur. U kunt dan bij ons gezellig met elkaar praten, een spelletje doen, een krantje of een tijdschrift lezen. Ook zorgen we, als er behoefte aan is, voor een lekker broodje en een kop soep. En is dan ook een kopje koffie of thee te verkrijgen. Uiteraard alles tegen heel redelijke prijzen.

Iedere 4de zondag van de maand hebben we een 50+ Bingo, de eerstvolgende is op 30 september. Ook dan bent u van harte welkom.

U kunt u nu alvast contact met ons opnemen. Want we hebben u nodig om er heel iets moois van te maken. We zien uw telefoontje of @mail tegemoet.

Telefoon: 06-42887795 en @mailadres: info@seghwaertopdreef.nl – contact Buurtvereniging Seghwaert op Dreef

Telefoon: 079-2033095 en @mailadres: zoetermeer@devolharding.nl – contact
De Volharding Zoetermeer