Zangworkshop Beach Boys

Bij vrouwenkoor Enjoy start op donderdag 25 januari een zangworkshop: the Beach Boys in de Patio aan de Gaardedreef 189. De workshop omvat 8 repetities wekelijks op donderdagochtend van 9.15 uur tot 11 uur.

Hou je van zingen? Of van de songs van the Beach Boys? Even uittesten of zingen iets voor jou is? Of zomaar beginnen aan iets nieuws? Dan is dit je kans om eens mee te zingen in een koor! Je kan met Enjoy 8 repetities meedoen voor 40 euro, inclusief de bladmuziek.

Enjoy is een gezellig koor dat voornamelijk lichte muziek zingt o.l.v. Peter Dingemanse, die ook de arrangementen schrijft en het koor op de piano begeleidt. Er wordt meerstemmig gezongen en aandacht besteed aan ademhaling, stemvorming en presentatie. Dit keer is Enjoy acht weken bezig met enkele songs van the Beach Boys, zoals Good Vibrations, God only knows en I can hear music.

Aan het einde van de workshop, wordt er in de Patio door Enjoy een optreden gegeven, samen met de mensen van de workshop, speciaal voor familie en bekenden. Voor inschrijving of meer informatie: enjoyzoetermeer.blogspot.nl
of bel Marianne: 06- 55 91 31 61